6 Mayıs 2015 Çarşamba

OBRADOVİÇ ÇILGINLAR GİBİ ÇALIŞIYOR


Söyleşi: Fatih Saboviç
Twitter: @fsabovic

Fenerbahçe Ülker’in yıldızlarından Andrew Goudelock, hedeflerinin Madrid’deki ‘Dörtlü Finaller’den şampiyon olarak dönmek olduğu söyledi ve ekledi: “Bizim için çok iyi bir sezon oluyor. Özel şeyler başarıyoruz. Euroleague’de Final Four’a kalmak gibi... Takım olarak, tarih yazmak istiyoruz. Final Four’a kalmışken amacımız sadece final olmamalı. Böyle şanslar elinize birkaç kez gelir. Geldiğinde, onları değerlendirmeniz gerekir.” 
Goudelock, Obradovic içinse, “En iyi yaptığı işi yapmaya devam ediyor. Ondan çok şey öğreniyorum. Sezonun bu zamanında bile her idmanda bana yeni bir şeyler katıyor” dedi.

"KOÇ, ÇILGINLAR GİBİ ÇALIŞIYOR"
Obradoviç'in çılgınlar gibi çalıştığını söyleyen Goudelock, “Biz de onun gibi çok çalışıyoruz. İnsanlar bana komple bir oyuncu olduğumu söylüyor. Elimden geleni yapıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum” diye konuştu.

"TARAFTARLA PARKEDE 6 KİŞİYİZ"
ABD'li basketbolcu, "Fenerbahçe taraftarı tek kelimeyle muhteşem. Euroleague’de son 8’e kaldığımızda özellikle evimizdeki maçlarda bizi müthiş desteklediler. Onlarla çılgınlar gibi seviniyoruz. Kariyerimde gördüğüm en muazzam atmosferleri yaratıyorlar. Bizi hep desteklesinler. Bu sayede sahada 6 kişi oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"NBA İLE AVRUPA ARASINDA ÇOK FARK VAR"
Avrupa basketboluyla NBA arasındaki fark için Goudelock “Avrupa basketbolu hiç kolay değil. Atmosfer farklı. Salonun boyutları ve bazı kurallar farklı. Oyunun akışında da farklılıklar var” diyerek sözlerine son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder